26 Şubat 2021

Herkese merhaba!

Yarın oğluşumun doğumgünü! Babası bugünden hediyesini verdi pastasını kestik! Güzel oğlum 6 yaşına bastı. Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin inşallah 🙏

Hayattaki en büyük mutluluğum çocuklarım. Bu hayattaki en güzel deneyim, annelik deneyimi! Bu duyguyu hiçbir şeye değişmem! Allah isteyen herkese nasip etsin.

Pandemi tam gaz devam ediyor. Haftasonu yasakları devam. Hala okullar ve restoranlar kapalı. Sadece yuvalar açık. 1 Mart itibariyla bazı şeyler değişebilir. Umutla bekliyoruz. Aşılamalar devam ediyor. Annemler ve kayinvaldem ile kayınpederim ilk doz aşılarını oldular. Sıra ikinci doz aşılamada. Sırada öğretmenler var. Bize ne zaman sıra gelir belli değil. Virüs mutasyon geçiriyor, Türkiye’de uygulanan Sinovac Çin aşısı bu mutasyonlar karşısında ne kadar etkili, onu da bilmiyoruz. Allah’a emanet!

Ben gündelik işlerime odaklandım. Anı yaşıyorum. Allah’a şükür simdiye dek korunabildik. Geçen Şubat’ta belki ilk Covid19 olanlardan biri bendim. Hala öyle düşünüyorum. Mesela, sonrasında 6 ay kadar hayatımda hiç görmediğim miktarda saç dökülmesi yaşadım. Yeni öğrendim ki, bu da yan etkilerden biriymiş.

Göğsümde kalan üfürme hissinin reflüden olduğuna karar verdik, Gastroentolog ile görüştüm, onayladı. Geçen sene başında rakı ve turşu suyu içmiştim bir gece 😋 çok leziz ama salakça idi. Sonra epey süre midemden şikayetlerim oldu. Ve bu üfürme ondan sonra peydah olmuştu. Dr da onayladı, bu reflü belirtisi dedi. Mideme dikkat ettiğimde geçiyor.

Böyle konudan konuya atlıyorum ama son dönemde beni en çok etkileyen, Doğan Cüceloğlu’nun ani ölümü oldu. Bir anda dünyadan elini eteğini çekti. Son çıkan kitabını alıp okumaya başladım. Orada belirtmiş ki insan duygusal, fiziksel, zihinsel… Ve aşkın bir varlıktır. Yani, kendinden üstün bir gücün varolduğuna inanır, inanmak onu iyi hissettirir. Ne de doğru. Hayatımda işler rayında gittiğinde ne kadar da uzağına düşüyorum ama kalbimin bir köşesinde hep Allah aşkı var! En büyük duam, Allah’ım bana senin hoşuna giden davranışları yapmayı kolaylaştır, senin hazzetmediklerinden beni uzak tut!

Şükürler olsun, ailem ve çocuklarım için. Annelik beni bu dünyada en çok tatmin eden şey oldu.

Şükürler olsun, sevdiğim işi yapabildiğim, hayatımı bu yolla kazanabildiğim için. Az insana nasip olacak bir hediye bu.

Ailemizin birlik beraberliği için neler mümkün? Sevgi, saygı, aşk ile bu yolu yürümek için neler mümkün? Mesleğimde sürekli gelişerek danışanlarıma en büyük faydayı üretmek için neler mümkün?

43. Yaşımın hayatımın en güzel döneminin başlangıcı olması için neler mümkün?

Allah’ım bana nasip ettiğin bu muhteşem hayat için şükürler olsun 🙏💕

Bu yazı Günlük kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.