25 Aralık 2021 – Yeni Yıl Hedefleri devam

Evet bir önceki yazımda kişisel hayatımla ilgili hedeflerimden söz ettim. Şimdi biraz da mesleki hedeflerimi yazayım.

Bilinçli olarak hedeflerim gerçekleşmiş gibi yazacağım, Secret!

Allah’ım sana şükürler olsun ki 2022 yılı hayallerimin bile ötesinde harikulade bir yıl oldu. Ben, çocuklarım, eşim, ailemdeki herkes, tüm sevdiklerim, çevremdeki herkes sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, sevgi, birlik beraberlik, yaşama sevinci, bolluk bereket ve barış içinde hayallerimizin bile ötesinde güzel bir yıl geçirdik.

Allah’ım şükürler olsun ki ülkemiz ekonomik olarak düzlüğe çıktı ve artık her anlamda yükselişe geçti. Ekonomi, sağlık, eğitim öğretim, bilim teknoloji, sürdürülebilir ve sağlıklı tarımın geliştirilmesi ve temiz su kaynaklarının korunması, üretim, toplumsal kültür seviyesi, evrensel değerlere sahip çıkma, barış, huzur, neşe, çevre ve doğa, iklim konularında adeta çağ atladık ve iyiye doğru hızla geliştik. Toplum olarak hoşgörülü ve saygılıyız. Toplum olarak nazik ve uzlaşmacıyız. Şükürler olsun ki Dünya genelinde sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, barış ve refah hakim. Covid 19 görevini tamamladı ve tüm varyantlariyla beraber Dünya sahnesinden çekildi ve diğer olası virüsler de geri çekildiler.

Allah’ım sana şükürler olsun ki ben pilates eğitimlerinin tamamını hayırlısıyla başarıyla tamamladım ve bitirme sınavını da yüksek bir not ile tamamlayarak master trainer unvanını aldım.

Allah’ım sana şükürler olsun ki işlerim son derece hayırlı bir şekilde ilerliyor, daima arzu ettiğim yoğunlukta çalışarak hayallerimin bile ötesinde bol ve bereketli para kazanıyorum. Kolaylıkla ve neşe ile para bana her türlü kanaldan akıyor. Ve ben bu parayı en hayırlı biçimde değerlendirebiliyorum. Öğrencilerime en yüksek faydayı üretiyorum. Ben düzenli olarak pilates yaparak bedenimi de bu prensipte geliştirip olabilecek en iyi seviyeye getiriyorum. Allah’ım sana şükürler olsun ki en hayırlı öğrenci kaynaklarına ulaşabiliyorum. Online Avrupalı öğrenciler, online dersler, yüzyüze dersler… Hangi kaynaklar daha hayırlı ve bereketli ise o kanallara ulasabiliyorum. Sosyal medyamı en hayırlı biçimde istikrarlı yönetebiliyorum.

Sana şükürler olsun ki çocuklarım ve tüm çocuklar aile içinde olabilecek en huzurlu, destekleyici, sevgi dolu, güvenli bir ortamda gelişiyor ve büyüyorlar adeta çiçek açıyorlar. Onları kendi potansiyellerini gerçekleştirmeleri üzere olabilecek en sağlıklı biçimde destekliyoruz.

Allah’ım sana şükürler olsun ki en hayırlı okullar, öğretmenler, arkadaş çevresine sahipler. Ve ilerde de kendilerini seven, kendilerine değer veren, insanları, doğayı, yaşamı seven, etraflarına da saygılı ve sevgili, nezaketle ve kolaylıkla kendi alanlarını koruyabilen ve buna karşın yakın ilişkiler kurabilen, kendi ayakları üzerinde kolaylıkla durabilen, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve dengede, sevgi dolu yetişkinler oluyorlar. Kendi sevdikleri işleri yaparak bol ve bereketli para kazanıyorlar ve arzu ederlerse güzel aileler kurarak doyumlu bir hayat yaşıyorlar.

Allah’ım sana şükürler olsun ki ilişkileri yönetmek benim için çocuk oyuncağı. Kolaylıkla ve nezaketle sınırlarımı çizebiliyorum. Kırmadan kırılmadan arzu ettiğim yakınlık seviyesinde tutabiliyorum ilişkilerimi.

Allah’ım sana şükürler olsun ki ailemiz için en hayırlı olan şehirde, bölgede, evde oturuyoruz.

Sağlıkla ve neşeyle ve güvenle ve kolaylıkla tatillere çıkarak harikulade vakit geçiriyoruz.

Allah’ım sana şükürler olsun ki eşimle birbirimize anlayışlı, sevgi ve şefkat dolu, alan tanıyan ama yeterince destekleyici ve yakın, tatmin edici ve harikulade bir ilişkimiz var. Arkadaşlık, sevgililik, anne baba ve hayat arkadaşlığı anlamında doyurucu ve destekleyici, sevgi dolu harika bir ilişkimiz var

Allah’ım 2022 senesi için bundan daha iyisi nasıl olabilir?

Bu yazı Günlük kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.