6 Şubat 2018 – Bu Yil icin Dileklerim

Merhaba, telefonumun minik ekranindan yaziyorum, her zamanki gibi.

Gecen yil pilates mat1 ve reformer 1 egitimi aldim. 2017 Aralik ayinda Zeynep Aksoy ile Reset, Youtube kanalini takip ederek duzenli meditasyon pratigime basladim. Bir suredir onume hep, yine yeniden, soz buyudur, iste ve olsun, hayal kur, mesajlari getiriliyor. Doğa Rutkay ile Her Sey Bu Masada programini izliyorum Youtube’dan. Tiyatro ozlemim depresti bu program sayesinde. Gelen konuklarin ortak soylemleri soyle: sevdigin isi yap, hayal kur!

2017 Temmuz ayindan itibaren 6 ay sureyle vegan beslendim. Kendimi harika hissettim, cok enerjik ve hafif hissettim. Demir stoklarim tukendi. Ve ilac kullandim, korkudan hayvansal gida tuketmeye basladim yeniden. Bu aralar sagligimi kaybetme korkusu basgosterdi bende. Hayvansal gida tuketmeyi sevmiyorum. Hipoglisemime iyi gelmiyor. Kendimi hantal, agir, yorgun hissediyorum. Hayvansal gida tuketirken canim hep hamur isi ve sutlu tatli cekiyor.  Henuz yuzume hicbir estetik islem yaptirmatim. Gozlerimin etrafindaki sarkma bazen canimi sıkıyor. En buyuk arzum cocuklarimi alip anne-cocuk doga ve yoga kamplarina katilmak. Bir adet tatil koyu programina ihtiyacim var. Guneyde, Ege sahilinde temiz, modern ama ayni zamanda otantik ve guvenli bir koyde bahceli tek katli bir ev istiyorum. Yarisi ahsap, yarisi tas olsun. Dora’yi ve cocuklari 3 ay bahceye salayim. Bahcede yoga ve meditasyon yapayim. Uzakdogu, Tayland, Malezya, Hindistan, Nepal, Tibet, Endonezya’ya gitmek istiyorum. Oralarda bir yoga ve meditasyon kampina katilmak istiyorum. Bu yil tiyatrolara, muzikallere gitmek istiyorum ve klasik muzik konserlerine. İnci’ye yuzmeyi ogretmek istiyorum. İnci’yi tiyatrolara goturmek istiyorum.

Madem soz buyudur, simdi gelelim 2018 icin yaptiklarima. Allah’im sukurler olsun ki ben, esim, cocuklarim, anne babalarimiz, kardeslerimiz, onlarin cocuklari ve o cocuklarin babalari saglikli, sihhatli, dengede, mutlu ve huzurluyuz, birlik beraberlik, bolluk bereket icindeyiz. Ulkemizde, komsularimizda ve dunyada baris hakim. Ulkemiz ekonomik olarak cok iyi durumda. Egitim sistemimiz yenilenmis, cagin gereklerine gore guncellenmis ve cok basarili bir sistem. Bu sistemin icinde cocuklarimiz mutlu, ozguvenli ve ne istedigini bilen bireyler olarak, donanimli yetisiyorlar. Bolluk ve bereket icindeyiz. Ben cok sevdigim isimi yaparak, kolaylikla ve neseyle, bol ve bereketli para kazaniyorum. Sukurler olsun ki cocuklarimla beraber geziyoruz, harika seyler deneyimliyoruz. Yoga ve doga kamplarina katiliyoruz, deniz tatilleri, kultur tatilleri ve doga tatilleri yapiyoruz. Sukurler olsun ki guneyde, Ege sahilinde, modern, temiz, guvenli, dogayla icice bir sahil kasabasinda, yarisi ahsap, yarisi tas, dogal malzemelerle dosenmis, tek katli, kendine ait bahcesi olan, zevkime gore dosenmis bir evimiz var, esim, cocuklarim ve Dora ile 3 ay oranin tadini cikariyoruz. Ben saglikli, dengeli bir bitkisel diyet uyguluyorum ve bu diyet bana cok buyuk saglik, sifa getiriyor. Her gun yogami, meditasyonumu yapiyorum ve kalp seviyesinden yasamayi, butunle bir olmayi deneyimliyorum, hayirlisiysa. Esimle saygi, sevgi, anlayis, ask ve arkadaslikla, simsiki orulmus, heyecan verici, guven verici, mutluluk ve tatmin verici bir iliskimiz var. Sukurler olsun…

 

Bu yazı Günlük kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.